Beskrivelse
Keiserpingvinen fra schleich® WILD LIFE er den største og tyngste pingvinarten. Den er også unik fordi den lever så langt sør i Antarktis. Keiserpingviner bygger ikke rede, men ruger i stedet direkte på isen. Etter å ha lagt et egg, drar hunnen tilbake til sjøen for å jakte på fisk, mens hannen blir igjen for å passe på egget. Han plasserer det på føttene og ruger det under bukfolden.





