Beskrivelse
Dromedarer lever i ørkener i Afrika og Asia. De lever hovedsakelig av blader, tørt gress og tornete planter. Pukkelen deres lagrer ikke vann, men fett. Når de har funnet mat i ørkenen, kan de derfor overleve uten å spise i flere uker. Dromedaren fra schleich® WILD LIFE har hatt rikelig å spise, noe som kan ses på den oppreiste, fyldige pukkelen. Fra 3 år og oppover.





